Kurskatalog

Kommunikation

PRESTATION

LEDARSKAP

Standarden för effektiv kommunikation
Med stöd av mer än 30 år av forskning representerar Crucial Conversations färdigheterna standarden för effektiv kommunikation och är ett kännetäcken för högpresterande individer och organisationer.

Lär dig The Power of Habit
Vanor påverkar prestation mer än talang, intelligens, tur eller beslutsförmåga. De flesta vet detta, men de kämpar ändå för att ta kontroll över sina vanor för att nå de resultat de vill ha. Lär dig hur The Power of Habit kan hjälpa dig att bemästra den enda sak som är i din kontroll: ditt eget beteende.

Vetenskapen om gott ledarskap
Influencer® år baserat på 50 år av forskning och handlar om mer än företagsamma och karismatiska personligheter. Här kan du lära dig en metod för att förändra invanda mänskligt beteende.

Bättre målstyrning
Ansvarstagande är avgörande för sunda relationer och organisationer. När människor förbättras i sin förmåga att hålla varandra ansvariga, förbättrar de också förtroende, effektivitet, engagemang och mycket mer.

Produktivitet med syfte
Baserat på den ikoniska bästsäljaren av David Allen, har de färdigheter som lärs ut i Getting Things Done® visat sig lindra kognitiv belastning, möjliggöra ökat fokus, till och med resultera i optimal relation och topprestanda.

UNDERVISNINGSFORMAT

Certification logo

FYSISK KURS

Många föredrar att mötas fysiskt och lära sig tillsammans med andra. Kurserna anpassas till er organisation och det finns öppna kurser som alla kan anmäla sig till.
Virtual Learning

VIRTUELL KURS

Våra prisbelönta virtuella kurser är ett flexibelt sätt att lära sig på. Kurserna har samma innehåll som en fysisk men det är omstrukturerat för att passa det virtuella formatet.

COACHING 1-to-1

Vi erbjuder coaching 1-to-1 i flera av våra kursprogram. Önskar du att få nya färdigheter fort är detta den rätta vägen att gå.

Boka ett möte

Klicka för att hitta en ledig tidpunkt som passar dig och boka ett möte direkt med Martin Haagen.

Martin Haagen portrait
Martin Haagen - Master Trainer

Estonia

Book a meeting
Paul Vahur - portrait
Paul Vahur
Rulla till toppen